VPShuset er et billigkonsept fra UENO Agdernett AS, som er en av landets eldste leverandører av webhotell, e-postløsninger og domenenavn. Som kunde hos VPShuset får du tilgang til verktøy som gjør at du som kunde kan klare det meste på egenhånd. Mindre behov for support gjør at vi kan tilby produktene til lavere priser.

Du er likevel aldri helt på egen hånd hos oss. Vi tilbyr blant annet førstegangsinstallasjon av WordPress, samt administrasjon av DNS og e-postkontoer - helt uten tillegg i prisen. Mot en fast, lav månedspris kan vi ta hele ansvaret for oppdateringer, drift og teknisk bistand (såkalt managementavtale).

Mot kostnad kan vi også designe eller redigere innholdet på dine nettsider for deg. Abonnerer du på våre VPS-servere kan det også være greit å vite at vi kan installere kontrollpanel eller andre applikasjoner og tillegg på serveren din. Be oss om et pristilbud.

Totalleverandør av hostingtjenester

site-img33

 

Vi sørger for at nettsiden din alltid er tilgjengelig

Vi har driftet nettsider for norske bedrifter og privatpersoner siden 1996! Det gjør oss til en av Norges eldste og mest erfarne leverandører av domenenavn, webhotell og e-post.

site-img32

 

Totalleverandør av hostingtjenester

Vi tar ansvar for hele prosessen, fra registrering av ditt eget domenenavn til opprettelse av webhotell og e-post. Alle våre webpakker kommer med hjemmesideprogram og autoinstallasjon av verdens mest populære verktøy for publisering av nettsider.